jaah

Jeg som skrev at bloggingen ikke var noe bra, så blir den enda dårligere. Men igår var jeg var i et '' selskap '' til noen i Kvinesdal. Derfor var det litt vanskelig og få blogge igår, det startet i firetiden, og vi kom vell hjem igjen klokka ti tror jeg. Men det var veldig koselig, masse folk! Men nå sitter jeg vertfall hos mormor, og jeg fant ikke usb-ledningen så det blir ikke bilder innpå bloggen, men jeg har forhåndsskrevet et par innlegg, så det kommer jo noen med bilder. Men det kommer ikke noe 365 days før onsdag, da reiser vi hjem igjen. Og da skal jeg prøve og få skjerpet meg.

Men jeg tror egentlig at bloggingen kommer til å bli bedre når skolen starter, siden da er jeg jo hjemme. Så da slenger jeg kanskje inn et innlegg etter skolen og etter trening. Så kanskje dere heller burde glede dere til da? Ja, dette ble litt mye babling, haha!  Her har dere noen bilder jeg tok før jeg skulle dra i går. Men så klikka dataen i det jeg skulle poste innlegget, men bildene ble lagret i arkivet.

Hva har dere gjort i dag?

5 kommentarer

miriamsl

14.aug.2011 kl.18:03

Fine bilder, så bra at det blir mer blogging når skolen starter :-)

ha en fortsatt fin dag!

Benaz

14.aug.2011 kl.18:09

Fine bilder! :)

Elin Nguyen

14.aug.2011 kl.18:10

fine bilder :)

Julie & Kjersti <3

14.aug.2011 kl.18:14

Sv; vi bruker forskjellige programmer men den headeren ble laget i photoshop elements 9.

vis du ikke vil bruke penger på photoshop kan du bruke et program som minner om photoshop. Det heter Gimp og er gratis å laste ned.

♥ eline and marte ♥

14.aug.2011 kl.19:14

sv; tusen takk! Vi er blodfans av Justin

Skriv en ny kommentar

Kine -

Kine -

13, Sirdal


Kine Bakken

  • Jeg er en jente på 13 år som på fritiden spiller fotball, fotograferer og er med venner. Jeg kommer fra en liten plass som heter Tonstad. Håper du liker bloggen min

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits